Echipa de la Prefectură, înnoită complet: subprefect nou în Neamț

de | 04/04/2018 | Administrație, Județean

După cum era de așteptat, Iulian Jugan a fost schimbat din funcția de subprefect. S-a întâmplat în ședința de Guvern de miercuri, 4 aprilie, Jugan fiind schimbat cu Nicolae-Doru Ungureanu. Noul subprefect are 43 de ani, este medic veterinar și, din 2002, lucrează la Direcția Sanitar Veterinară din județ, inițial ca inspector zonal, iar acum pe postul de consilier superior la Serviciul Evidenta Informatizata si Control Administrativ.

Iulian Jugan a făcut echipă cu fostul prefect al județului, Vasile Panaite. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a fost schimbat în urmă cu două săptămâni, iar schimbarea subprefectului era doar o chestiune de timp, lucru confirmat azi.

De precizat că atât Vasile Panaite cât și Iulian Jugan sunt martori în dosarele penale ale lui Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.