Aproape 100 de angajatori oferă peste 700 de locuri de muncă. Când și unde puteți vedea oferta

de | 18/04/2018 | Economic, Județean

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț va organiza vineri, 20 aprilie, bursa generală a locurilor de muncă.

Activitatea se va desfășura, începând cu ora 09.00, în trei localități din județ:

  • Piatra Neamț, la sala de sport a Colegiului Național „Calistrat Hogas” din str. Alexandru cel Bun, nr. 19,
  • Roman, la cantina Grupului Școlar „Vasile Sav” din bdul. Republicii, nr. 46,
  • Târgu Neamț la Casa de cultură din str. Ștefan cel Mare, nr. 55.
„În cadrul bursei vor avea loc întâlniri directe între angajatorii ofertanți de locuri de muncă și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să schimbe locul de muncă pe care-l au la momentul respectiv. De asemenea, se vor face cunoscute condițiile necesare pentru angajare și în funcție de îndeplinirea acestora se va stabili angajarea sau programarea pentru o eventuală probă de lucru.” – comunicat de presă AJOFM Neamț

Conform datelor intermediare ale AJOFM Neamț, au confirmat participarea la această bursă a locurilor de muncă 93 de agenți economici care vor oferi 743 locuri de muncă vacante în domenii precum industria textilă, servicii, construcții; 25 de locuri de muncă sunt pentru cei cu studii superioare tehnice.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.