Foto: Timp de două zile, Romanul a făcut mișcare

de | 07/05/2018 | Local, Sport

Timp de două zile, Romanul a făcut mișcare. Romașcani de toate vârstele au participat la evenimentul organizat de Asociația Mușatinii, Asociația Eleven și sponsorizat de Kaufland. Manifestarea „Bucurie în mișcare” a fost adusă la Roman pentru al treilea an consecutiv.

Această ediție i-a provocat pe tineri să încerce mai multe sporturi. Prima zi de desfășurare a fost sâmbătă, 5 mai, în ștrand, dar petrecerea a continuat duminică, 6 mai, în Piața Roman-Vodă. Programul de duminică a inclus momente de dans și demonstrații ale recordmanului mondial la flotări, Dan Stănescu.

În cele două zile ale „Bucurie în Mișcare”, peste 1.000 de romașcani au făcut mișcare împreună cu voluntarii Asociației Mușatinii.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.