Handbal: Ana Maria Popa părăsește CSM Roman. Antrenor îi va fi Florin Pera

de | 24/05/2018 | Local, Sport

Ana Maria Popa (fostă Iuganu) nu va mai juca sezonul următor la echipa de handbal CSM Roman, transferul ei fiind cert ca urmare a unui comunicat al HCM Râmnicu Vâlcea.

Ambițiile vâlcenilor sunt mari pentru sezonul următor, alături de Ana Maria Popa urmând a fi transferate încă trei jucătoare de lot național: Marija Petrovic (Vardar Skopje), Yuliya Dumanska (SCM Craiova) și Andreea Pricopi (SCM Craiova). Totodată, Vâlcea a anunțat și noul antrenor principal. Acesta este Florin Pera, tehnicianul care a antrenat și echipa romașcană (și de care s-a despărțit în termeni nu tocmai amicali) și care în sezonul recent încheiat a pregătit HC Dunărea Brăila, în anii anteriori antrenând CSU Reșița, Mureșul Târgu Mureș, CSM Cetate Deva, CSU Neptun Constanța și ”U” Cluj.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.