Romașcanii vor rămâne fără apă la robinet

de | 31/05/2018 | Local, Util

Dacă începând de mâine romașcanii se pot bucura de weekendul prelungit, luni, în prima zi a săptămânii viitoare, aceștia trebuie să îndure lipsa apei. Sistarea furnizării apei potabile la robinete este certă pentru cel puțin zece ore dar, din experiență, romașcanii știu că acest timp poate fi depășit „din cauza problemelor apărute în teren și care nu au putut fi prevăzute”.

ApaServ anunţă beneficiarii săi că, din cauza executării unor lucrări de înlocuire a  robineţilor de concesie la asociaţiile de proprietari, va sista furnizarea apei potabile, în ziua de luni, 04 iunie, între orele 08.00-18.00, în municipiul Roman.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectaţi, pe care îi asigurăm că echipele ApaServ fac tot posibilul pentru finalizarea lucrării într-un timp cât mai scurt şi pentru reluarea furnizării apei potabile. Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii noştri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează non stop, la numărul de telefon 0233 / 233340, sau pot accesa site-ul companiei la adresa www.apaserv.eu.” – comunicat ApaServ

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.