O „vulpiță” în naționala de futsal feminin

832

Căpitanul echipei romașcane de fotbal feminin Vulpițele Galbene, jucătoarea Paula Agu, a fost convocată să facă parte din echipa feminină de futsal a României. Convocarea vulpiței romașcane reprezintă încă o dovadă a performanței realizate, în toți acești ani, de echipa din municipiul Roman.

Documentul pentru convocarea Paulei Agu a fost trimis de Federația Română de Fobal în urmă cu câteva zile.

Este o veste extraordinară pentru noi și, mai ales, pentru Paula. Este confirmarea că toată munca noastră, cu sacrificiile pe care le-am făcut și obstacolele peste care am trecut, contează. Paula a fost în culmea fericirii atunci când am anunțat-o.

prof. Adelin Tălmăcel, antrenor principal ACS Vulpițele Galbene

Paula Agu  are 21 de ani și este legitimată la ACS Vulpițele Galbene începând cu anul 2015. La acest moment este căpitanul echipei și joacă pe postul de mijlocaș central. În campionatul care s-a încheiat în urmă cu doar o săptămână, Paula a înscris 35 de goluri, adică 41% dintre cele 85 de goluri înscrise de echipa romașcană. Reamintim că Vulpițele Galbene au terminat campionatul 2017 – 2018 (liga a III-a, seria 1) pe primul loc în clasament.

Paula Agu se va alătura lotului național feminin de futsal al României luni, 11 iunie, la Odorheiu Secuiesc, pentru o pregătire de cinci zile.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult