O „vulpiță” în naționala de futsal feminin

de | 04/06/2018 | Local, Sport

Căpitanul echipei romașcane de fotbal feminin Vulpițele Galbene, jucătoarea Paula Agu, a fost convocată să facă parte din echipa feminină de futsal a României. Convocarea vulpiței romașcane reprezintă încă o dovadă a performanței realizate, în toți acești ani, de echipa din municipiul Roman.

Documentul pentru convocarea Paulei Agu a fost trimis de Federația Română de Fobal în urmă cu câteva zile.

Este o veste extraordinară pentru noi și, mai ales, pentru Paula. Este confirmarea că toată munca noastră, cu sacrificiile pe care le-am făcut și obstacolele peste care am trecut, contează. Paula a fost în culmea fericirii atunci când am anunțat-o.

prof. Adelin Tălmăcel, antrenor principal ACS Vulpițele Galbene

Paula Agu  are 21 de ani și este legitimată la ACS Vulpițele Galbene începând cu anul 2015. La acest moment este căpitanul echipei și joacă pe postul de mijlocaș central. În campionatul care s-a încheiat în urmă cu doar o săptămână, Paula a înscris 35 de goluri, adică 41% dintre cele 85 de goluri înscrise de echipa romașcană. Reamintim că Vulpițele Galbene au terminat campionatul 2017 – 2018 (liga a III-a, seria 1) pe primul loc în clasament.

Paula Agu se va alătura lotului național feminin de futsal al României luni, 11 iunie, la Odorheiu Secuiesc, pentru o pregătire de cinci zile.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.