Patron de spălătorie, anchetat pentru că a „desenat” o linie discontinuă pe șosea

de | 07/06/2018 | Actualitate, Local

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman s-au sesizat miercuri, 6 iunie, despre faptul că pe strada Ştefan cel Mare din municipiului Roman, în dreptul unei spălătorii auto, marcajul longitudinal dublu continuu de la axul drumului a fost modificat.

În urma verificărilor efectuate, a reieşit că asupra marcajului care a fost aplicat în seara zilei de 5 iunie, s-a intervenit cu vopsea de culoare albastră, realizându-se astfel un marcaj discontinuu. Poliţiştii au stabilit că administratorul respectivei spălătorii auto, un bărbat de 57 de ani, din Roman, ar fi făcut modificările marcajului rutier în noaptea de 5 spre 6 iunie, pentru a permite accesul în incinta spălătoriei autovehiculelor care se deplasează pe sensul Iaşi – Roman.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice, faptă prevăzută şi pedepsită, cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.