După un an de muncă, voluntarii s-au întâlnit pentru distracție: Balul Mușatinilor

181

Mușatinii au pus punct încă unui an de activitate fructuoasă în beneficiul altora. Momentul oficial al încheierii unui nou an de proiecte de succes a fost marcat prin Balul Mușatinilor. Aflat la a VII-a ediție, evenimentul din acest an a avut un „shoes dress”: toți participanții au trebuit să se încalțe în teniși. În rest, totul a fost la liber, de la glume la dans, distracție, voie bună și fotografii cât mai ieșite din tipare.

Pentru a nu „risipi” prea mult din timpul dedicat petrecerii, acordarea diplomelor de apreciere pentru activitatea depusă în ultimele 12 luni s-a făcut într-un ritm susținut, fără prea multe introduceri. De altfel, nici nu era nevoie, toți cei prezenți cunoscându-se și știind activitatea celorlalți. Nici președintele Asociației Mușatinii nu a scăpat: chemat pe scenă de organizatori, el a primit mai multe daruri simbolice, care să-i amintească de tot ce au realizat Mușatinii în ultimul an.

Am ajuns să fim cunoscuți pe plan național și nu numai, mă bucur foarte mult pentru realizările din acest an. Nu avem o prezentare clasică de proiecte, pentru că le știm, suntem între noi, suntem o familie. Sunt sute de ore de voluntariat în cele mai diverse domenii. Le mulțumesc foarte mult acestor tineri entuziaști; sunt extraordinari, plini de energie, de idei și de bună-credință.

prof. Ovidiu Albert, președinte Asociația Mușatinii

Pentru o parte dintre mușatini, acesta a fost ultimul bal la care au participat, fiindcă ei vor susține, în curând examenul de bacalaureat și, apoi, vor merge către alte zări pentru a-și găsi drumul în viață. Drum care a fost netezit, într-o oarecare măsură, și de familia Mușatinii.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult