Se schimbă indicatoarele pe muntele Ceahlău

de | 17/06/2018 | Județean, Util

Venirea verii și a vacanței înseamnă, pentru multe familii, perioadă de călătorii mult-așteptate. Cei care vor să urce pe muntele Ceahlău sunt rugați de reprezentanții Salvamont Neamț să fie atenți la indicatoarele privind traseele turistice.

Timp de trei săptămâni, reprezentanții acestei instituții vor reface toate indicatoarele, astfel încât indicațiile să fie observate fără probleme. Acțiunea a început duminică, 17 iunie.

Începând de astăzi și până în jurul datei de 5 iulie, Salvamont Neamț schimbă indicatoarele de direcționare de pe toate traseele turistice din Masivul Ceahlău, ceea ce necesită demontarea lor temporară. Pentru a evita probleme legate de orientare vă rugăm să urmăriți cu atenție marcajele instalate pe trunchiurile arborilor și să contactați dispeceratul nostru dacă aveți probleme de orientare. Această operațiune era strict necesară datorită deteriorării marcajeor existente”, informează Salvamont Neamț pe pagina de Facebook.

Indicatoarele noi au și semnul oficial al Centenarului. Numărul de telefon al dispeceratului Salvamont Neamț este 0372.780.106.

 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.