Duminică, în Parcul Municipal: aventuri pentru tineri și relaxare pentru toată familia

de | 26/06/2018 | Actualitate, Local

Kult Hub pregătește suprize și aventuri pentru tinerii adolescenți.  Activitatea… provocatoare va avea loc duminică, 1 iulie, în Parcul Municipal. Tot ce trebuie să facă tinerii este să se înscrie pe site-ul Kult Hub.

Explorator sau curios? Strânge gașca și descoperă provocările pe care le-am pregătit pentru tine. Duminică, 1 iulie, în cadrul evenimentului Picnic în Parcul Municipal Roman, KULT Hub organizează un #quest (n.r. – o căutare sau o călătorie făcută pentru a găsi sau a obține ceva) cu provocări diverse pentru adolescenții romașcani dornici de aventură și distracție. Loc de întâlnire: pavilionul KULT Hub în Parcul municipal Roman (prima provocare este să ne găsești), la ora 11.00. Evenimentul face parte din promovarea proiectului Roman3D, 17-21 iulie.” – Kult Hub

Duminică, 1 iulie, Primăria Roman organizează în Parc un picnic: romașcanii sunt invitați să vină de acasă cu o pătură, un șezlong, un hamac, scaun sau orice alt echipament pentru relaxare, pe care să le așeze pe iarba din zona foișorului.

Începând cu ora 11.00 și până la finalul zilei de picnic, la ora 17.00, la foișor se vor desfășura mai multe spectacole susținute de tinerii talentați din Roman și de trupele locale de dansatori. Pentru iubitorii mișcării sportive, antrenorul Bogdan Huci va organiza o sesiune de întreținere, dar la dispoziția cetățenilor stă și zona de fitness în aer liber și terenul de fotbal. Pentru cei mici, firme specializate îi vor încânta cu picturile pe piele, cu diferite concursuri, ateliere despre arhitectură și desen, precum și bucuria de a se juca în spațiul de joacă modernizat, prevăzut cu suprafață de protecție. Fiecare își va putea aduce de acasă propriul coș cu bunătăți, iar cei ce vor cumpăra produsele oferite de agenții economici din Roman vor putea participa și la tombola cu premii constând în: ladă frigorifică, set de palete de ping pong sau badminton, minge, șah sau rummy.” – Primăria Roman

Reprezentanții administrației publice locale spun că vor să organizeze un picnic și în luna august.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.