Comunicat: Două vulpițe junioare, vizate pentru lotul național

de | 04/07/2018 | Local, Sport

Două jucătoare de la ACS Vulpițele Galbene au fost convocate să participe la activitățile uni centru de pregătire pentru jucătoarele vizate pentru loturile naționale.

Luciana Ștefana Mocanu, născută în anul 2004, este în vederea formării lotului național U15, în timp ce Elena Jaleru a fost cooptată în vederea formării lotului național U17.

Ambele sesiuni de pregătire vor avea loc la Costinești, iar Ștefana Mocanu a intrat în acțiune de luni, 3 iulie, și va rămâne la Costinești până pe 10 iulie. Elena Jaleru va fi la Costinești în perioada 10 – 17 iulie.

Convocările celor două jucătoare ale noastre arată că tânăra generație a crescut frumos și că, în curând, ne vom putea baza pe fete pentru formarea echipei mari. Le doresc succes Ștefanei și Elenei și să se întoarcă cu bateriile încărcate pentru sezonul ce urmează.

prof. Adelin Tălmăcel, antrenorul principal ACS Vulpițele Galbene.

Echipa de junioare a Vulpițelor Galbene a terminat sezonul anterior pe locul 11.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.