Rezultate titularizare: patru profesoare de nota 10

de | 17/07/2018 | Educație, Județean

Marți, 17 iulie, au fost afișate rezultatele concursului de titularizare. La nivelul județului Neamț au fost admiși la proba scrisă 600 de candidați, însă doar 489 s-au prezentat la concurs. O teză a fost anulată, 75 de lucrări au primit note sub 5.00, 158 de teze au primit note între 5.00 și 7.00, 255 de andidați au obținut note peste 7.00.

Patru candidați au obținut nota maximă. Este vorba despre patru profesoare din zona Romanului:

  • Cristina-Mihaela Toader, din Roman, a dat concurs pentru un post la disciplina ”asistență medicală generală (maiștri instructori)”.
  • Cristina Susanu, din Săbăoani, a concurat pentru un post de profesor de religie romano-catolică.
  • Andreea-Ioana Blaj, din Cordun, a obținut nota 10 la disciplina „limba și literatura română, elemente de pedagogie școlară și elemente de didactică generală aplicate disciplinelor din învățământul primar”.
  • Ramona Apetrei, din Ruginoasa, s-a însris pentru un post la disciplina „limba și literatura română, pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii”.

Titularizarea reprezintă o etapă importantă pentru cei care doresc o carieră în învăământ. Aceste concursuri, însă, nu garantează un post. Dacă în anul școlar ce începe la 1 septembrie nu va fi niciun post disponibil, un candidat va trebui să se înscrie din nou la concurs în anul școlar următor. Media minimă pentru titulrizare este 7.00. Notele după contestații și repartiția candidaților pe posturile vacante vor fi afișate săptămâna viitoare.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.