Formare gratuită pentru antreprenori și angajații din HR

de | 13/08/2018 | Economic, Județean, Util

Camera de Comerț si Industrie a județului Neamț  îi invită pe toți antreprenorii și angajații din departamentele de resursă umană să participe joi, 16 august, începând cu ora 12.30, în Parcul Municipal din Municipiul Roman, Rotonda Scriitorilor (pavilioane mobile), la o caravană de informare și conștientizare pentru persoanele interesate de programe de formare.

Camera de Comerț și Industrie (CCI) Neamț va forma, printr-un proiect european, 501 persoane din cele șase județe ale regiunii Nord-Est: 160 angajați care asigură managementul strategic și care ocupă poziții de management; 140 angajați din departamentele de resurse umane; 201 antreprenori care-și gestionează propriile afaceri. Proiectul constă în dezvoltarea unor competențe specifice pentru cele 501 persoane, prin furnizarea gratuită a programelor de formare, activităților de business coaching și evenimentelor organizate.

Principalele rezultate ale proiectului vor fi certificatele de absolvire recunoscute la nivel național și sprijin acordat pentru 55 de IMM-uri în vederea elaborării / revizuirii  planificării strategice. Confirmarea participării la sesiunea de informare de joi, 16 august, din Parcul Municipal, se face la  Camera de Comerț și Industrie Neamț – telefon: 0233 216663 sau e-mail: ccint@ccint.ro.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.