Fotbal: CSM Roman începe noul campionat cu o înfrângere

de | 26/08/2018 | Local, Sport

Echipa de fotbal din Liga a III-a a CSM Roman a început noul camionat cu un meci greu, în deplasare la Bucovina Rădăuți, meci pe care la pierdut cu scorul de 0-1, gol marcat în minutul șase de Coroamă.

Și CSM Ceahlăul Piatra Neamț începe campionatul cu stângul, pierzând pe trenul propriu cu 0-1 în fața Metalul Buzău, gol marcat de lungoci în minutul 43.

Alte rezultate ale etapei:

  • CSM Paşcani – Oţelul Galaţi 0-1 (0-1),
  • Ştiinţa Miroslava – CSM Râmnicu Sărat 1-0 (0-0),
  • Sănătatea Darabani – Sporting Lieşti 1-5 (0-3),
  • Gloria Buzău – KSE Târgu Secuiesc 3-2 (2-0),
  • Şomuz Fălticeni – CSM Focşani 0-1 (0-0).

Partida AFC Botoşani II-Foresta Suceava a fost amânată.

CSM Roman urma să întâlnească Gauss Bacău în următoarea etapa, numai că echipa din Bacău a decis să se retragă din capionat, Federația Română de Fotbal aprobând vineri cererea și înlocuind-o cu echipa a doua a AFC Botoșani. Astfel, pe 31 august CSM Roman va întâlni pe teren propriu AFC Botoșani 2, meciul ce ar fi trebuit să se desfășoare în etapa întâi între AFC Botoșani 2 și Foresta Suceava urmează să se desfășoare la o dată ulterioară.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.