Vineri, multiculturalitate muzicală la Biblioteca Municipală

de | 30/08/2018 | Cultură, Local

Muzica a fost dintotdeauna un mod de a uni oamenii, iar Yesle Choi, o artistă din Coreea de Sud, vrea să arate lumii întregi că această artă sparge bariere chiar și astăzi.

Yesle Choi este o artistă nomadă, un globetrotter – călătorește în jurul lumii de mai bine de zece ani și, oriunde ajunge, îi încântă pe oameni cu muzica ei.

Iubitorii de povești inedite și adevărate – fiindcă Yesle Choi va vorbi despr viața ei de dinainte de a începe lunga călătorie prin lume – și de muzică dintr-o altă cultură sunt așteptați vineri, 31 august, începând cu ora 20.00, în curtea interioară a Bibliotecii Municipale George Radu Melidon Roman.

Evenimentul, organizat de Kult Hub si intitulat „The dream chaser” va fi în limba engleză dar, la cerere, se va putea traduce și în română. Accesul este gratuit.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.