Laurențiu Leoreanu a fost ales vicelider al grupului parlamentar PNL din Camera Deputaților

de | 07/09/2018 | Local, Național, Politică

Fostul primar al municipiului Roman, deputatul Laurențiu Leoreanu, a fost ales, de către colegii din Partidul Național Liberal, vicelider al grupului parlamentar PNL din Camera Deputaților.

Ce presupune asta

Această poziție este o funcție de conducere în staful grupului parlamentar PNL. Asta înseamnă că liderul de grup împreună cu viceliderii iau decizii cu privire la funcționarea grupului, iau decizii la inițiativele legislative, iau decizii cu privire la susținerea unor amendamente, la respingerea altora, de a iniția anumite acțiuni în parlament, adică formează conducerea pe linei organizatoric-administrativă a grupului parlamentar PNL din Camera Deputaților.

Laurențiu Leoreanu

Ce înseamnă asta pentru romașcani

În momentul când joci la nivel național și iau tricoul echipei naționale pe mine și joc impotriva Italiei, eu trebuie să bat Italia chiar dacă provin de la echipa Universitatea Craiova. Eu în momentul ăla joc pentru România. E un lucru mult mai bun că pot să susțin și sunt mult mai aproape de orice înseamnâ inițiativă legislativă dar trebuie să duci o muncă mult mai susținută, trebuie să cunoști tot ce înseamnă inițiativă legislativă, tot ce înseamnă regulamente, indiferent de domeniul de activitate. Până acum mă ocupam doar de administrației, fonduri europene, ordine publică și siguranța cetățeanului.

Laurențiu Leoreanu

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.