Galerie foto: pompierii romașcani se prezintă

de | 08/09/2018 | Actualitate, Local

Detașamentul de pompieri din Roman face astăzi, 8 septembrie, un exercițiu de imagine în centrul orașului, în parcarea din fața colegiului Roman Vodă, un exercițiu bine-venit dar mai ales bine-primit de către cei mai mici.

Activitatea este dedicată Zilei Pompierilor din România, pe care salvatorii o sărbătoresc pe 13 septembrie, a început la ora 10:00 și va continua până la ora 18:00. Pe lângă faptul că pompierii vă prezintă echipamentele cu care ei luptă pentru salvarea bunurilor și a vieților, nu ratați cursurile de prim ajutor! Veți învăța manevre simple și ușor de făcut dar care pot face diferența dintre viață și moarte în situații simple, de la o firimitură de pâine care își rătăcește calea, până la unel mai complexe.

Dacă tot sunteți acolo și vă gândiți la o carieră de salvator, întrebați și de oferta educațională!

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.