Viorel Stan: „Susțin unitatea partidului si actuala conducere a PSD”

de | 20/09/2018 | Local, Politică

Declarație de presă trimisă de biroul parlamentar al deputatului Viorel Stan:

Aceste zile sunt unele de test pentru PSD. Traversăm momente de tensiune deși am avea numeroase motive de mulțumire. Dar tocmai astfel de situații ne vor face mai puternici și ne vor întări ca partid. 

Ca profesor care am pregătit generații de-a rândul pentru a performa la o materie considerată, în general, destul de grea, îmi dau seama că managementul succesului este uneori mai dificil decât gestionarea unui eșec. Iar PSD tocmai o astfel de situație pare să traverseze: a câștigat categoric alegerile din 2016 și a propus măsuri care au adus îmbunătățiri în multe domenii, dar nu se bucură pe deplin de aceste reușite.

Modul în care au ales unii membri ai PSD să se poziționeze în ultimele zile este atipic social-democraților. Munca în echipă a fost dintotdeauna o caracteristică a noastră, dar și un factor al succesului în alegeri. 

Mă bucur că președintele Liviu Dragnea a  decis convocarea Comitetului Executiv Național pentru vineri, 21 septembrie. Toate discuțiile, care sunt firești și democratice, trebuie să aibă loc în cadrul partidului. Sunt convins că după întâlnirea de vineri, lucrurile se vor clarifica și toți social-democrații vor fi de acord că avem în față lucruri importante pe care trebuie să le gestionăm.  A face schimbări majore acum în interiorul partidului nu doar că nu este oportun, dar va duce la slăbirea încrederii în PSD a populației, o încredere dobândită și consolidată prin măsurile luate în cei aproape doi ani de guvernare.   Susțin unitatea partidului si actuala conducere a PSD.

Deputat de Neamț, prof.dr. Viorel STAN

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.