Cursuri de arbitri la Roman

de | 28/09/2018 | Local, Sport

Asociația Județeană de Fotbal Neamț, prin Comisa Județeană de Arbitri Neamț, organizează în perioada 0ctombrie 2018 – martie 2019, cursuri pentru dobândirea calității de arbitru de fotbal, în localitatea Roman.

Condiții de participare:

  • Poate urma cursul de arbitri de fotbal orice cetățean român, precum și orice cetățean străin cu domiciliul legal stabilit în România, băieți sau fete, cu o conduită exemplară în societate, fără antecedente penale și cu reale cunoștințe despre jocul de fotbal.
  • Participanții trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 14 și 24 ani și să fie apti din punct de vedere fizic.

Persoanele interesate sunt așteptate în data de 17 octombire 2018, începând cu ora 17:00, la biblioteca Liceului cu Program Sportiv din Roman. Cursul este gratuit iar informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0746 776 366.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.