Se desființează echipele de handbal și fotbal CSM Roman

3.519

În exclusivitate, înRoman.ro are confirmarea faptului că în ședința de marți, 30 octombrie, a Consiliului de Administrație (CA) al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Roman, s-a votat retragerea din campionat a echipelor de handbal feminin și de fotbal.

Informația a fost confirmată din mai multe surse, dar și din poziția oficială a unui membru al CA.

În cadrul ședinței de Consiliu de Administrație de azi (n.r. – 30 octombrie), s-a decis retragerea din  campionat a echipelor de fotbal și de handbal. Clubul Sportiv Municipal Roman, ca entitate juridică, nu  se desființează. Personal, am cerut să se voteze separat și să se continue cu activitatea sportivă măcar a echipei de fotbal. La vot, retragerea din campionat a echipei de handbal a fost aprobată cu unanimitate de voturi, în timp ce retragerea din campionat a echipei de fotbal a fost votată de ceilalți patru membri ai CA, eu fiind singurul care am susținut că trebuie să continuăm activitatea sportivă în oraș, măcar în ceea ce privește fotbalul, întrucât această echipă are o lungă și frumoasă tradiție.

Bogdan Andrieș, consilier local și membru CA al CSM Roman

Motivul principal ar fi legat de costurile foarte mari pentru susținerea celor două echipe, mai ales că pentru echipa de handbal se estima o retrogradare din Liga Națională la finalul acestui campionat. Primarul Lucian Micu a spus că va comunica mâine pe acest subiect.

Decizia consiliului de administrație va trebui să treacă și de votul membrilor Consiliului Local Roman pentru a se pune în aplicare.

Vom reveni cu detalii.

 

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult