Se desființează echipele de handbal și fotbal CSM Roman

de | 30/10/2018 | Local, Sport

În exclusivitate, înRoman.ro are confirmarea faptului că în ședința de marți, 30 octombrie, a Consiliului de Administrație (CA) al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Roman, s-a votat retragerea din campionat a echipelor de handbal feminin și de fotbal.

Informația a fost confirmată din mai multe surse, dar și din poziția oficială a unui membru al CA.

În cadrul ședinței de Consiliu de Administrație de azi (n.r. – 30 octombrie), s-a decis retragerea din  campionat a echipelor de fotbal și de handbal. Clubul Sportiv Municipal Roman, ca entitate juridică, nu  se desființează. Personal, am cerut să se voteze separat și să se continue cu activitatea sportivă măcar a echipei de fotbal. La vot, retragerea din campionat a echipei de handbal a fost aprobată cu unanimitate de voturi, în timp ce retragerea din campionat a echipei de fotbal a fost votată de ceilalți patru membri ai CA, eu fiind singurul care am susținut că trebuie să continuăm activitatea sportivă în oraș, măcar în ceea ce privește fotbalul, întrucât această echipă are o lungă și frumoasă tradiție.

Bogdan Andrieș, consilier local și membru CA al CSM Roman

Motivul principal ar fi legat de costurile foarte mari pentru susținerea celor două echipe, mai ales că pentru echipa de handbal se estima o retrogradare din Liga Națională la finalul acestui campionat. Primarul Lucian Micu a spus că va comunica mâine pe acest subiect.

Decizia consiliului de administrație va trebui să treacă și de votul membrilor Consiliului Local Roman pentru a se pune în aplicare.

Vom reveni cu detalii.

 

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.