Carmen Stoleru: mesaj pentru romașcani și fostele colege

de | 12/11/2018 | Local, Sport

Carmen Stoleru, fostul căpitan al echipei de handbal feminin CSM Roman, a ales inRoman.ro ca intermediar al mesajului ei către romașcani și suporterii echipei.

Aș începe prin a spune că după toate cele întâmplate încă încerc să-mi revin. Încă de la începutul acestui an am știut și am spus-o că va fi un an foarte greu, dar nu mă așteptam să se ajungă la desființarea echipei. A fost un șoc foarte mare pentru că am pus suflet, am iubit această echipă mai mult ca oricine care a făcut parte din ea și am muncit foarte mult. Munca mea nu a fost doar de jucătoare de handbal, am făcut mult mai multe. 13 ani de muncă fizică, psihică, cu dureri în tot corpul, dar nu m-am dat deoparte niciodată; drept dovadă că de la începutul campionatului, cu toate că nu aveam voie, am jucat fiind accidentată la umărul drept – brațul cu care trebuia să pasez, să arunc și să mă apăr. Era nevoie de mine și a trebuit să ajut echipa, să fiu lângă fete pentru că și ele au fost alături de mine, m-au respectat și așa am reușit în toți anii aceștia să țin un vestiar bun și unit. De aceea vreau să le mulțumesc tuturor jucătoarelor care au trecut și au muncit la această echipă. Celor care au plecat acum, după desființare, le spun să țină capul sus.

Am avut multe momente frumoase, am avut și multe dezamăgiri, au fost momente. în care mi-a părut rău că am pus suflet și că am rămas la această echipă – mai ales acum – dar reacțiile și mesajele primite de la oameni și de la suporteri m-au făcut să simt că am fost și sunt foarte apreciată de ei, iar lucrul cel mai important pentru mine e că mi-a fost apreciată munca. Datorită vouă, acum pot spune că nu îmi pare rău de nimic, mă bucur că am făcut parte din această echipă și sunt mândră că am fost căpitanul ei. Vreau să vă mulțumesc din toată inima că ați fost mereu alături de echipă, vă mulțumesc că ați fost alături de mine și vă mulțumesc pentru respectul pe care mi l-ați arătat. Îmi pare rău că s-a ajuns în situația aceasta.

Le mulțumesc și antrenorilor care au muncit, le mulțumesc că au avut încredere în mine și m-au sprijinit în munca mea de jucător și căpitan.

Acum sunt la un alt club, o echipă care m-a primit foarte bine, cu oameni profesioniști și jucătoare cu calități foarte bune. Sper și îmi doresc enorm să facem o echipă în adevăratul sens al cuvântului, unită și puternică, pentru a face performanță. Eu cred că se poate.

Carmen Stoleru

Carmen Stoleru joacă în acest moment la SCM Gloria Buzău, unde o are colegă pe o altă jucătoare a defunctei CSM Roman, Ana Maria Simion. Și alte jucătoare și-au găsit rapid echipe la care să joace: Anca Georgiana Polocoşer a semnat cu CS Minaur Baia Mare și Daniela Todor (Băbeanu) cu Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.