Târgul de Crăciun la Neamț într-o situație incertă

de | 22/11/2018 | Administrație, Județean

Din a doua încercare, consilierii județeni s-au întâlnit într-o ședință extraordinară, după ce, cu o zi înainte, ședința nu a avut cvorumul necesar din cauza că liberalii și președintele Ionel Arsene nu s-au prezentat la apel.

La ședința din 21 noiembrie s-au prezentat 21 de consilieri județeni, ședința fiind condusă de Ioan Asaftei. Pe ordinea de zi se afla proiectul de hotărâre ce prevedea alocarea a 350.000 de lei pentru desfășurarea Târgului de Crăciun la Neamț, programat să înceapă pe 7 decembrie. Au votat “pentru” consilierii PSD, ALDE și PMP, adunând 15 voturi, iar consilierii PNL s-au abținut. Asta face ca proiectul să nu fie adoptat iar desfășurarea Târgului de Crăciun la Neamț a devenit incertă.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.