Accident la Tețcani cu patru victime dintre care două încarcerate

de | 26/11/2018 | Actualitate, Rural

În această seară, în jurul orei 18:00, a avut loc un accident rutier pe E85, în localitatea Tețcani, pe raza comunei Gherăești, la locul evenimentului deplasându-se de la Detașamentul de Pompieri Roman o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și o ambulanță SMURD de prim ajutor, iar de la SAJ două ambulanțe B2.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau 5 persoane. Dintre acestea, două erau încarcerate la sosirea pompierilor, iar celelalte trei erau ieșite din mașini. Forțele medicale prezente la eveniment au preluat și transportat la CPU Roman 4 victime, doi bărbați și două femei cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, toate conștiente.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.