Video/foto: Pentru 1 Decembrie se pregătește cea mai amplă defilare din Roman de după ’89

de | 28/11/2018 | Actualitate, Local

Pentru prima dată de când Ziua Națională a României se sărbătorește pe 1 Decembrie, la Roman forțele armate vor defila cu tehnică Militară.

Astăzi, centrul orașului a fost blocat timp de câteva ore pentru ca repetiția pentru defilare să se poată desfășura în siguranță, mai ales că tehnica prezentată de forțele armate s-a întins pe toată distanța dintre hotel Roman și piața Roman Mușat. Coloana motorizată va avea în frunte un Humvee, urmat de transportoare blindate, tunuri tractate de autospeciale și un tanc, iar la final vor fi desfășurate ambulanțe, mașini de pompieri și de poliție.

Cei care doresc să participe la festivitățile de 1 Decembrie trebuie să ia în calcul faptul că va fi o zi în care soarele va străluci printre nori dar cu temperaturi în jurul valorii de -10 grade.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.