Polițiștii romașcani au salvat un om de la sinucidere

de | 30/11/2018 | Local, Social

Polițiștii romașcani de ordine și siguranță publică au intervenit, vineri dimineață, pentru a salva viața unui om. În jurul orei 04.00, un bărbat de 32 de ani se afla pe podul de la Gâdinți cu gândul de a termina socotelile cu viața. Într-un moment de inspirație, acesta a sunat la numărul de urgență 112 și și-a anunțat intenția.

Conform sindicatului Europol Neamț, două echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului și l-au văzut, la mijlocul podului, pe bărbatul supărat pe viață.

După un dialog purtat cu acesta (era supărat din cauza unor probleme personale și pentru că mama sa murise cu circa doi ani în urmă), polițiștii au reușit să-l imobilizeze. Cu ajutorul unui echipaj de Ambulanță a fost transportat la Secția Psihiatrie a Spitalului Municipal Roman, de unde se pare că plecase cu câteva zile în urmă.” – Sindicat Europol Neamț

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.