„Ne simțim responsabili ca locuitorii localităților noastre să fie uniți odată și pentru totdeauna” – Gheorghe Vasile Anghel, primarul orașului Ștefan Vodă din Republica Moldova

de | 02/12/2018 | Actualitate, Local

În cadrul manifestărilor de Centenar din piața Roman Vodă, Gheorghe Vasile Anghel, primarul orașului Ștefan Vodă din Republica Moldova, oraș înfrățit cu municipiul Roman, a fost invitat să țină un discurs în fața romașcanilor.

Noi ne simțim deosebit de emoționați și ne simțim responsabil ca locuitorii localităților noastre să fie uniți odată și pentru totdeauna. Noi știm că suntem frați dar de acum încolo avem obligația să ne vizităm reciproc și să fum împreună la bine și la greu.

Gheorghe Vasile Anghel

Întregul discurs îl puteți urmări în materialul video.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.