Avarie majoră la rețeaua de gaze naturale din oraș. Când se va relua furnizarea

1.605

O avarie care a apărut vineri după – amiază, în jurul orei 18.30, în Roman, în zona C. A. Rosetti – Tineretului, a lăsat sute de romașcani fără gaze naturale în condițiile în care afară este destul de frig, iar cei mai mulți cetățeni folosesc pentru încălzirea locuinței centrale termice care se alimentează cu gaz.

Reprezentanții DelgazGrid au detectat scăpări de gaze la o conductă importantă și, pentru a interveni în siguranță (atât pentru echipele de intervenție, cât și pentru consumatori), au întrerupt furnizarea gazelor naturale pe câteva străzi din Roman: zona Griviței, Aleea Vasile Lupu, zona blocurilor ANL și a ștrandului.

Lucrările se vor efectua în această seară, ora estimată de finalizare a intervenției este 23:00, dar reluarea furnizării gazului metan se va face în funcție de cum echipele de intervenție vor avea acces la punctele de alimentare, au declarat pentru inRoman.ro reprezentanții DelgazGrid; adică vor verifica fiecare punct de consum, pentru a fi siguri că la reluarea furnizării nu se vor întâmpla incidente. Asta înseamnă că în unele cazuri este posibil ca reluarea furnizării gazului să se facă abia mâine (sâmbătă) dimineață.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult