Avarie majoră la rețeaua de gaze naturale din oraș. Când se va relua furnizarea

de | 07/12/2018 | Actualitate, Local

O avarie care a apărut vineri după – amiază, în jurul orei 18.30, în Roman, în zona C. A. Rosetti – Tineretului, a lăsat sute de romașcani fără gaze naturale în condițiile în care afară este destul de frig, iar cei mai mulți cetățeni folosesc pentru încălzirea locuinței centrale termice care se alimentează cu gaz.

Reprezentanții DelgazGrid au detectat scăpări de gaze la o conductă importantă și, pentru a interveni în siguranță (atât pentru echipele de intervenție, cât și pentru consumatori), au întrerupt furnizarea gazelor naturale pe câteva străzi din Roman: zona Griviței, Aleea Vasile Lupu, zona blocurilor ANL și a ștrandului.

Lucrările se vor efectua în această seară, ora estimată de finalizare a intervenției este 23:00, dar reluarea furnizării gazului metan se va face în funcție de cum echipele de intervenție vor avea acces la punctele de alimentare, au declarat pentru inRoman.ro reprezentanții DelgazGrid; adică vor verifica fiecare punct de consum, pentru a fi siguri că la reluarea furnizării nu se vor întâmpla incidente. Asta înseamnă că în unele cazuri este posibil ca reluarea furnizării gazului să se facă abia mâine (sâmbătă) dimineață.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.