Caritate în uniformă

de | 19/12/2018 | Rural, Social

Polițiștii din  cadrul secției de Poliție Rurală Săbăoani au mers în echipă miercuri, 19 decembrie, pentru a face o faptă bună. Oamenii legii au donat sânge și spun că tichetele de masă primite pentru această activitate vor fi folosite la o altă acțiune în prag de sărbători. 

De multe ori realizarea actului medical pentru cei aflați în stare critică este îngreunată de lipsa acută de sânge. De aceea astăzi, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Săbăoani s-au gândit să vină în ajutor și să doneze sânge pentru cei care au nevoie urgentă de transfuzii. Prin acest gest, colegii noștri și-au propus nu doar să contribuie la salvarea de vieți omenești, dar și să îi încurajeze pe alții să se alăture acestui demers. Tichetele de masă primite de polițiști în urma donării vor fi folosite pentru a cumpăra alimente care ulterior vor fi dăruite Centrului de copii Romanița din Roman


– comunicat de presă IPJ Neamț

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.