Ce se întâmplă în noaptea dintre ani în Piața Roman Vodă

411

Pentru cei care și-au planificat să-și petreacă noaptea dintre ani în Piața Roman Vodă sau cei care nu au avut timp să-și facă alte planuri, administrația locală a pregătit un spectacol care începe la ora 21:00 a ultimei zile din 2018 și se termină în 2019. Vor cânta artiști de de talie națională, vor fi talente locale și mult-așteptatul joc de artificii.

Program

21:00 – Paula Seling

Paula seling va susține un show de 40 de minute. Este artista care a adus un suflu nou muzicii unplugged după 1989, a colaborat cu Fundația Phoenix, a înregistrat pentru Walt Disney și Pixar Academy Award, a participat de două ori la Eurovision obținând un loc trei în finala din 2010.

21:40 – Bere Gratis

Bere gratis nu e la primul concert în Roman, în 2016 fiind prezenți la Zilele Orașului. În 20 de ani de activitate, bandul a lasat 14 albume și o mulțime de hit-uri. În prestațiile live se remarcă printr-o extraordinară adaptabilitate la public, putând interpreta aproape orice, de la jazz la muzică populară.

22:30 – Talente locale

23:05 – Adda & The Band

Ada Alexandra Moldovan și-a făcut intrarea în TOP 100 cele mai difuzate piese din România cu piesa “Petre” feat. CRBL, cu care a urcat până pe locul 26 un an mai târziu. Colaborează constant cu Marius Moga, Pacha Man, CRBL și Zhao. A scris piese pentru Paula Seling, Andreea Bănică, CRBL, Hi-Q și alții.

00:00 – Foc de artificii

00:15 – Adriana Ochișanu

Petrecerea se încheie cu muzică populară și etno în interpretarea artistei moldovenece căreia în anul 2009 i-a fost conferit titlul onorific Artistă Emerită a Republicii Moldova.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult