presshub.ro: Frica de DNA și dosare penale: „E un gest de lașitate” să renunți la proiecte, „nu e o scuză să nu mai aduci bani europeni în comunitate”

de | 20/01/2019 | Bani Europeni

În ultimii 12 ani, Primăria Tulcea a direcționat majoritatea finanțărilor europene în mediu, infrastructură și modernizarea și dotarea instituțiilor de învățământ. Până acum, administrația municipiului cu 90.000 de locuitori nu a ratat nici o investiție cu bani europeni din cele pe care le-a accesat. Alte proiecte depuse spre evaluare urmăresc direcționarea banilor europeni în construirea unui muzeu urban, a unui parc geologic și de agrement, în grădinițe și școli, și în transportul public. În anul 2015, Constantin Hogea, primarul Tulcei, a fost arestat preventiv timp de două luni și o altă lună a stat în arest la domiciliu. În 2018, procurorii au clasat dosarul și acuzațiile de luare de mită. Într-o altă speță, Hogea a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu, însă judecătorii au trimis dosarul înapoi la DNA. Până în prezent, dosarul nu a fost retrimis în judecată. Primarul susține însă că…

Citește tot articolul!

pentru disclaimerArticol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio. Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.