Zeci de garaje vor fi demolate

de | 23/01/2019 | Administrație, Local

Primarul Lucian Micu a pus gând rău garajelor din oraș. Într-o întâlnire cu reprezentanții asociațiilor de proprietari, edilul a declarat că mai multe garaje din oraș vor fi demolate în acest an. 

Primele „victime” vo fi garajele din bulevardul Republicii, iar administrația locală nu va mai încasa chiria sau impozitul pentru aceste construcții, fiindcă amenajarea peisagistică ce se va realiza în zonă presupune, printre altele, demolarea „caselor” de mașini. 

Alte garaje care vor fi demolate se află în zona cinematografului Unirea, ca urmare a faptului că reabilitarea acestui cinematograf va fi scoasă la licitație în curând, iar administrația locală susține că intenționează ca în toată zona adiacentă să amenajeze parcări. 

De altfel, Lucian Micu le-a spus celor prezenți la întrunire că în acest an în Roman vor fi amenajate în jur de 800 de locuri de parcare și modernizați aproximativ 40.000 de metri pătrați de trotuare.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.