Zeci de garaje vor fi demolate

1.073

Primarul Lucian Micu a pus gând rău garajelor din oraș. Într-o întâlnire cu reprezentanții asociațiilor de proprietari, edilul a declarat că mai multe garaje din oraș vor fi demolate în acest an. 

Primele „victime” vo fi garajele din bulevardul Republicii, iar administrația locală nu va mai încasa chiria sau impozitul pentru aceste construcții, fiindcă amenajarea peisagistică ce se va realiza în zonă presupune, printre altele, demolarea „caselor” de mașini. 

Alte garaje care vor fi demolate se află în zona cinematografului Unirea, ca urmare a faptului că reabilitarea acestui cinematograf va fi scoasă la licitație în curând, iar administrația locală susține că intenționează ca în toată zona adiacentă să amenajeze parcări. 

De altfel, Lucian Micu le-a spus celor prezenți la întrunire că în acest an în Roman vor fi amenajate în jur de 800 de locuri de parcare și modernizați aproximativ 40.000 de metri pătrați de trotuare.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Fii primul care află! Primești notificări imediat ce am publicat un articol.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site folosește cookies, altfel nu merge. Presupunem că doriți să-l vizitați în continuare, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptVezi mai mult