Un pub din Roman vinde bilete pentru Untold și Neversea

de | 20/02/2019 | Economic, Local

Organizatorii deja celebrului festival Untold au încheiat un parteneriat cu un local din Roman pentru a vinde bilete la ediția din acest an a acestui show atât de așteptat de iubitorii de muzică.

Biletele pentru ediția 2019, care va avea loc în perioada 1 – 4 august, se află la vânzare și pot fi cumpărate de la Irish Pub.

Pentru noi a fost o surpriză foarte plăcută. Am fost contactați de cineva din echipa Untold, care ne-a propus să fim unic reseller pe Roman pentru ei. Am acceptat fără rețineri.

Cătălin Aileni, proprietar Irish Pub

Pentru Diana și Cătălin Aileni, proprietarii Irish Pub, oferta echipei Untold a venit ca o confirmare a modelului de business și de relaționare cu clienții pe care îl aplică încă de la început.

Am deschis în iunie 2017, avem aproape doi ani de activitate. Uneori ne este foarte greu, suntem doar noi doi implicați, barul este în Pietonal iar zona nu este cea mai frecventată. Pe de altă parte am reușit să oferim experiențe plăcute tuturor celor care vin la noi. Atmosfera este foarte primitoare, oamenii se simt bine și astfel ne-am făcut foarte mulți prieteni.”

Cătălin Aileni

Echipa Untold a ales Irish Pub ca urmare a unui studiu de piață, contând popularitatea localului, prezența și reacțiile în social media.

Cei care vor să aibă parte de muzică non-stop și de valurile mării vor putea cumpăra, tot de la Irish Pub, bilete pentru Neversea (4 – 7 iulie). Prețul final al biletelor vândute la Roman nu diferă de prețul biletelor vândute online.

Diana si Catalin Irish Pub
Diana și Cătălin, patronii Irish Pub

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.