Romașcanii, invitați la tradiționalul concurs de curățenie

de | 27/02/2019 | Local, Social

Romașcanii iubitori de curățenie au șansa de a participa la a X-a ediție a concursului „Romanul, curat și verde”. Competiția se va desfășura în perioada 18 martie – 19 aprilie, participanții putând fi persoane fizice sau juridice, instituții de învățământ, asociații sau firme.

Înscrierea la concurs se poate face pe e-mail (mediu@primariaroman.ro) sau personal (prin completarea uneicereri tip care se găseşte la Biroul Unic al primăriei municipiului Roman/site-ulprimăriei municipiului Roman). Perioada de înscriere este 1 – 15 martie; competiția începe pe 18 martie, se termină pe 19 aprilie și constă în curăţenia domeniului public, dar şi a celui privat, adiacent zonei de rezidenţă sau a locului de muncă şi înfrumuseţarea zonelor verzi, a locurilor de recreere şi a zonelor de utilităţi. Câştigătorii vor fi desemnaţi de către Primarul municipiului Roman în urma verificărilor efectuate de comisia implicată în concurs.

În fiecare an, câștigătorii acestui concurs au fost premiați cu produse de grădinărit.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.