Întreruperi de energie în Roman și alte localități

de | 03/03/2019 | Local, Rural, Util

Întreruperile de energie programate de compania Delgaz Grid pentru săptămâna 4 – 8 martie vor afecta municipiul Roman și alte trei localități din jur. Sistarea energiei electrice este necesară pentru efectuarea unor lucrări la rețea.

Programul întreruperilor este următorul:

  • luni, 4 martie, între orele 10:00÷12:30, va fi întreruptă alimentarea cu energie electrică în municipiul Roman, bulevardul Romun Muşat, bl.15 și strada Libertăţii, bl.14.
  • marți, 5 martie,  între orele 9:00÷17:00, va fi întreruptă alimentarea cu energie electrică în municipiul Roman, Aleea Tudor Vladimirescu, B.3, Sc.C  și în localitatea (satul) Bâra
  • joi, 7 martie, între orele 08:30÷16:30, va fi întreruptă alimentarea cu energie electrică în localitatea (satul) Făurei (zona PT1 Făurei) și localitatea Todireni (com. Stănița)
  • vineri, 8 martie, între orele 8:30÷16:30, va fi întreruptă alimentarea cu energie electrică în municipiul Roman, strada Tudor Vladimirescu, bl.4, sc.A  și în localitatea Todireni.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Document: Crește tariful la apă și canalizare

Tarifele pe care romașcanii le vor plăti pentru serviciile de apă și canalizare se vor majora, începând cu luna viitoare. “Cadoul de Paște” a fost votat de adunarea generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară AquaNeamț...

Locuri de muncă în Roman

Direcția Locală de Ocupare a Forței de Muncă a făcut publice locurile de muncă disponibile la...

se incarca

Cele mai citite articole

se incarca