Consilierii locali au alocat bani pentru trei concursuri

de | 21/03/2019 | Administrație, Local

Consilierii locali s-au reunit joi, 21 martie, în ședință de îndată pentru a aproba alocarea unor fonduri de premiere pentru diverse competiții ce vor avea loc în Roman. Astfel, cu prezența a 13 aleși locali, s-a aprobat alocarea a 1.000 de lei pentru premierea câștigătorilor ediției a V-a a concursului regional „Matematica pentru toți”, din data de 6 aprilie.

S-a aprobat și efectuarea unei cheltuieli de 2.500 lei pentru premierea câștigătorilor concursului regional de Matematică α și Ω (alfa și omega) – ediția a XVIII-a, din perioada 12 – 14 aprilie. Alți 2.500 lei vor fi dați pentru premierea câștigătorilor trofeelor festivalului internațional de muzică ușoară pentru copii și adolescenți „Lucky Kids” – ediția a VIII-a, care se desfășoară la Roman în perioada 23–24 martie.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.