Regele flotărilor, la Campionatul Național de porwerlifting

de | 04/04/2019 | Local, Sport

Dan Stănescu, supranumit regele flotărilor datorită recordurilor mondiale pe care le-a stabilit, va participa în acest weekend la Campionatul Național de powerlifting (sport prin care se ridică greutăți în stiluri diferite), ce va avea loc la Timișoara. Sportivul  romașcan va concura din partea clubului CSM Moinești întrucât la Roman nu există încă un club cu secție de powerlifting sau culturism.

Dan Stănescu s-a pregătit pentru acest campionat participând la o altă competiție: Cupa Campionilor Oana Gold Gym. Evenimentul de la Iași a reprezentat și confirmarea activității sportive a altor romașcani.

Astfel, Traian Enache a obținut locul a III-lea la împins greutăți culcat cu greutate maximă, categoria 74 kg. Dan Stănescu a obținut locul al II-lea la împins culcat cu greutate maximă și la împins culcat cu greutatea corpului. Petru Florin a obținut locul al III-lea la împins culcat cu greutatea corpului și prima poziție a podiumului la împins greutăți culcat cu greutate maximă, categoria 85 kg. Iar Mădălin Bursuc a fost primul la împins greutăți culcat cu greutate maximă, categoria 75 kg.

sportivi powerlifting Dan Stanescu

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.