„Pianul călător” revine la Roman

de | 08/04/2019 | Cultură, Local

A IX-a ediţie a turneului naţional „Pianul Călător” – susţinut de unul dintre cei mai apreciaţi pianişti români ai momentului, Horia Mihail – va reveni pe scena Casei de Cultură Roman, marți, 7 mai, la ora 19.00.

Conform organizatorilor, anul 2019 este rezervat clasicismului vienez, spectatorii fiind invitați într-un popas meditativ, odihnitor, asupra unor repere ale repertoriului pianistic, Haydn, Mozart si Beethoven, cu trei sonate pentru pian reprezentative.

Începând din 2011, Horia Mihail a vizitat zeci de orașe din țară însoțit de pianul călător sau cântând pe pianele din orașele în care a ajuns. Acum, pianele călătoare sunt încredințate comunităților din Tulcea, Caracal, Deva, Alba Iulia și Roman.

Biletele s-au pus în vânzare la casa de bilete a Casei de Cultură Roman la preţul de 15 lei de persoană.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.