Președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc: „De ziua Europei, Neamțul a arătat că pe 26 mai România va fi în primul rând!”

de | 13/05/2019 | Județean, Politică

Comunicat de presă:

Liberalii din Neamț au dat dovadă joi, 9 mai, că sunt susținătorii valorilor europene, că sunt mândri de apartenența României la familia Uniunii Europene. De ziua Europei, când marii lideri europeni se aflau la summit-ul de la Sibiu organizat de președintele Klaus Iohannis, peste 5.000 de liberali nemțeni s-au adunat la Sala Polivalentă din Piatra Neamț unde candidații la alegerile europarlamentare au venit să își prezinte programul. Au participat președintele PNL Ludovic Orban, Rareș Bogdan, Mihai Țurcanu, Cristian Bușoi, Vasile Blaga și alți lideri liberali județeni și naționali.

Președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc a fost gazda întregului eveniment, iar în sala plină s-a simțit că cei prezenți își doresc să se producă o schimbare, să știe că cei pe care îi vor alege pe 26 mai le vor reprezenta interesele în Europa, la Bruxelles.

Rareș Bogdan a electrizat sala, după ce la început s-a declarat impresionat de faptul că atât de multe persoane au venit să participe la acest eveniment.

Să vă fie frică PSD-iștilor, Moldova se ridică! În acest moment, Partidul Național Liberal, are șansa istorică de a reclădi România și această șansă începe pe 26 mai. Este momentul în care Partidul Național Liberal, cotat foarte bine în sondajele de opinie, poate demonstra că România nu-i a lor, că România este a dumneavoastră, a oamenilor cinstiți!

Rareș Bogdan, candidat PNL la europarlamentare

Și președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc le-a mulțumit celor din sală că au venit să demonstreze că Neamțul vrea să fie în primul rând.

Neamțul a fost în primul rând! Vă mulțumesc tuturor celor peste 5.000 de nemțeni care ne-ați fost ieri alături! Vă mulțumesc că sunteți alături de PNL, că vreți să ducem Neamțul, România în primul rând! Suntem o forță împreună! Pe 26 mai să ne vedem la vot.

deputat Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț

Lansarea candidaților la alegerile europarlamentare de la Piatra Neamț a arătat că echipa PNL Neamț este unită, o forță, care își dorește să le arate nemțenilor că le pun interesele pe primul loc.

Și președintele PNL Ludovic Orban a transmis un mesaj prin care i-a îndemnat pe toți cei prezenți să vină la vot pe 26 mai și, totodată, să îi îndemne pe toți cunoscuții să facă la fel.

A venit vremea să ne decidem noi soarta. Treziți-i pe toți până în 26 mai, aduceți-i la vot pentru a recâștiga România și pentru a recâștiga șansa acestei țări de a ajunge, așa cum am fost noi astăzi, liberalii, în primul rând în Europa! E vremea, dragii mei, ca oamenii buni, ca românii cinstiți, românii harnici, românii civilizați, românii europeni, să conducă România și să-i trimită pe cei care și-au bătut joc de țara asta în ultimii 30 de ani, să-i trimită de aici, să nu-i mai vedem niciodată, pentru că România merită altă soartă.”

Ludovic Orban, președinte PNL

* acesta este un advertorial

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.