Vulpițele Galbene și-au creat culoar spre Liga 1

de | 14/05/2019 | Local, Sport

Echipa de fotbal feminin Vulpițele Galbene Roman și-a creat culoar spre accederea în Liga 1, după ce duminică, 12 mai, în cadrul etapei numărul 13 din Liga 2, a învins echipa Ladies Târgu Mureș.

Cele care au adus victoria Vulpițelor au fost Ștefana Mocanu – cu gol în minutul 33, în minutul 70 și în minutul 89 – și Elena Jaleru, care a învins portarul echipei adverse în minutul 80.

Scorul final al partidei a fost 4 – 1 pentru Vulpițele Galbene și au șansa de accederea la barajul de promovare în Liga 1. Pentru a obține acest lucru trebuie ca duminică, 19 mai, în ultima etapă de campionat, să înregistreze un rezultat de egalitate sau o victorie în fața echipei Navobi Iași.

 „Dacă acum un an ne bucuram și sărbătoream promovarea din Liga 3 în Liga 2, iată-ne acum la doar doi pași de promovarea în Liga 1.La începutul sezonului nici nu îndrăzneam să visăm la promovare în Liga 1, dar pe parcursul campionatului, acumulând experiență, calitatea jocului a crescut și ușor, ușor am adunat punctele care astăzi ne poziționează pe un loc de baraj. Efortul și meritele sunt în primul rând ale fetelor. Căpitanul Paula Agu a strâns lângă ea fetele, le-a mobilizat prin puterea exemplului și astfel am ajuns aproape de această performanță. Vrem să pregătim cât mai bine meciul de duminică, împotriva unei echipe cu tradiție (Navobi Iași), astfel încât să reușit să câștigăm și să ajungem la barajul de promovare în Liga 1. Avem nevoie de cât mai mulți suporteri în tribunele stadionului Moldova pentru a ne susține.”

prof Adelin Tălmăcel, antrenor principal Vulpițele Galbene

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.