Leoreanu, scrisoare către romașcani: „Vă invit, dragi romașcani și nemțeni, să mergeți la vot în ziua de 26 mai! Votați DA pentru echipa PNL și DA pentru referendum!”

de | 24/05/2019 | Local, Politică

Vicepreședintele PNL Laurențiu Leoreanu le trimite o scrisoare deschisă romașcanilor și nemțenilor prin care îi invită să meargă la vot în ziua de 26 mai, să le acorde votul colegilor din PNL, să acorde un DA pentru echipa PNL și DA pentru referendum*:

Dragii mei,

Respectul și iubirea față de locurile apartenenței noastre ne definesc prin munca, pasiunea, sufletul oferit pământului din care ne-am născut și în care ne vom întoarce cu demnitatea vieții noastre.

Mă știți de mai bine de 30 ani, timp în care am fost în mod constant alături de voi, romașcani și nemțeni, indiferent de rolul pe care l-am avut: profesor de matematică, director de liceu, primar al municipiului Roman, iar în toți acești ani am ajuns să cunosc atât de bine realitatea din Neamț, sub toate aspectele ei – cu bune și cu rele. Dar dincolo de toate, aici am cunoscut cei mai implicați, muncitori, gospodari și darnici oameni. Tocmai de aceea, din 2016 am ales să lupt pentru voi în Parlamentul României!

Mi-am dorit să fiu din ce în ce mai pregătit în munca mea pentru comunitate, pentru romașcani și pentru nemțeni, astfel încât experienței din învățământ am adăugat studiile juridice și economice făcute la Iași și București, completând experiența administrativă. Ca deputat am oferit întreaga energie pentru interesele celor pe care îi reprezint, iar cel mai recent exemplu este proiectul pentru Autostrada Unirii, care a devenit lege doar pentru că eu și colegii mei din Partidul Național Liberal ne-am luptat să se întâmple asta! Pentru că noi, cei din Moldova merităm, nu pentru că vrem o favoare!

Am asistat însă, inițial cu mâhnire, apoi cu revoltă tot mai mare, la adâncirea continuă și accentuată a decalajului dintre Moldova și restul țării: veniturile sunt cu 40% mai mici decât media națională și doar 5% din totalul investițiilor din România ultimilor 23 de ani au mers către Moldova. Asta în timp ce 1 din 5 tineri pleacă din această zonă pentru un trai mai bun. Asta doare!

Cum putem să schimbăm asta? Prin VOT!

Vă invit, dragi romașcani și nemțeni, să mergeți la vot în ziua de 26 mai, când sper ca un număr cât mai mare dintre dumneavoastră să acorde votul colegilor mei din PNL – DA pentru echipa PNL și DA pentru referendum!

PNL este singurul partid care are șanse reale să învingă PSD la vot, pentru că avem cu siguranță cea mai bună echipă pentru europarlamentare și pentru că în ultimii 5 ani oamenii trimiși de PNL la Bruxelles au făcut cu adevărat lucruri pentru România. Un vot util pentru România înseamnă un vot pentru PNL! 

O Românie condusă de PSD este condamnată la regres și sărăcie mascată de spoieli temporare. Am asistat cu toții, în ultimii doi ani, la o guvernare folosită de PSD în beneficii proprii. Atacuri la justiție, legi cu dedicație sau legi date pentru apărarea infractorilor. România reală, a celor care muncesc cinstit, nu a fost o prioritate pentru PSD! Nu avem nicio autostradă finalizată, niciun spital construit, școlile în care învață copiii noștri sunt învechite, iar prețurile, taxele și facturile sunt tot mai mari. Asta doare!

De data aceasta, bătălia electorală se dă între România reală și România corupților. Cine va învinge stă în decizia dumneavoastră!

Referendumul inițiat de președintele Klaus Iohannis îi vizează direct pe corupți. Pentru a opri jaful pe care aceștia îl comit, sacrificând generațiile actuale și cele viitoare! Trebuie să votăm DA la referendum! În aceeași măsură, pentru ca România să fie reprezentată în mod demn, de o echipă profesionistă la Bruxelles, votăm PNL la alegerile europarlamentare.

Vă reamintesc că PNL și Președintele Klaus Iohannis au apărat constant interesele României în Uniunea Europeană, au construit o echipă de aliați europeni puternici, am sesizat Curtea Constituțională și Comisia de la Veneția la fiecare abuz al PSD! PNL a luptat pentru România reală! Europarlamentarii trimiși de PNL în Parlamentul European în mandatul precedent au fost preocupați să promoveze interesele României și vă dau doar două exemple: datorită echipei PNL tinerii fermieri români primesc mai multe fonduri, iar studenții români au mai multe gratuități!

Mă simt dator, alături de voi, să votez pentru o Românie mai prosperă, în așa fel încât tinerii să nu mai plece din țară.

Voi vota PNL, poziția 5 pe buletinul de vot, pentru europarlamentarii liberali, și DA la referendum! Doamne ajută!

Cu respect, în slujba dumneavoastră,

Laurențiu Dan Leoreanu

Deputat PNL de Neamț

* acesta este un advertorial

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.