O mamă din Roman își caută fiul

de | 04/06/2019 | Local, Social, Util

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Poliției municipiului Roman desfășoară activităţi de căutare în vederea depistării lui Eduard Gheorghian, un tânăr romașcan în vârstă de 25 de ani.

La data de 2 iunie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie de 51 de ani, din Roman, despre faptul că fiul său Eduard Gheorghian, a plecat de la domiciliu în data de 30 mai și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,90 m, greutate 97 de kg, corpolenţă atletică, păr şaten, creţ, faţa ovală, frunte lată, ochi căprui, fără tatuaje.

La momentul dispariţiei, tânărul era îmbrăcat cu o cămaşă de culoare albastră, o pereche de pantaloni tip blugi, albaștri, fiind încălțat cu adidași albi.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea tânărului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

big gheorghian eduard

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

1 Comentariu

  1. Adrian

    Poate s-a sinucis sau a fost răpit de oameni nu știu sa spun sincer, dar totuși sunt 3 luni de când e disparut

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.