presshub.ro: Smart-campus pe bani europeni la Universitatea din Oradea – PressHub

de | 04/06/2019 | Bani Europeni

Remarcată la nivel național mai degrabă pentru scandaluri decât pentru performanțe deosebite, Universitatea din Oradea face pași importanți pentru modernizare cu ajutorul fondurilor europene. Instituția a câștigat deja un proiect de peste 6 milioane de euro și are în evaluare un altul de 6,5 milioane de euro.Anul acesta, pe 18 februarie, instituția a semnat cel mai mare contract de finanțare din fonduri externe nerambursabile pentru reabilitarea spațiilor de învățământ „Smart Campus – Universitatea din Oradea”, P.O.R. 2014 – 2020, Axa prioritară 10 – Îmbunătățirea infrastructurii educaționale. Valoarea totală a contractului de finanțare este de aproximativ 6 milioane euro, din care valoarea cofinanțării eligibile a Universității este de 600.000 de lei. Cu o durată de realizare de doi ani, investiţia prevede realizarea de lucrări de reabilitare, modernizare, extindere, echipare și dotare a unei…

Citește tot articolul!

pentru disclaimerArticol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.