Guvernul a alocat bani pentru toalete la școli. Vezi școlile beneficiare din Neamț

de | 11/06/2019 | Educație, Județean

Guvernul României a decis să facă un pas important pentru a rezolva problema toaletelor din afara clădirilor școlilor a grădinițelor, situație întâlnită mai ales în mediul rural. 

O parte din alocarea bugetară va reveni județului Neamț. Este vorba despre 33 de școli din mediul rural și o școală din mediul urban care ar trebui, în viitorul an școlar, să ofere condiții decente elevilor. Pentru aceasta, Guvernul va transfera în Neamț peste 4.000.000 lei. 

Lista școlilor care vor primi bani pentru “amenajarea de grupuri sanitare și asigurarea acestora cu utilități”, așa cuma fost publicată în Monitorul Oficial, este următoarea (sumele sunt exprimate în mii lei): 

bani toalete scoli Neamt

Primarii vor trebui să cheltuie banii până la sfârșitul anului. Toate sumele necheltuite la data de 31 decembrie se vor întoarce la bugetul de stat.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.