Dezbatere publică: încă un traseu de autobuz în oraș

de | 02/07/2019 | Local, Social

Administrația locală intenționează să aprobe, prin hotărâre de Consiliu Local, încă un traseu pentru autobuzele care circulă prin oraș. Proiectul se află în debatere publică și orice romașcan care vrea să completeze, să modifice traseul ori să vină cu alte propuneri o poate face până la data de 26 iulie pe adresa de email directiajuridica@primariaroman.ro sau direct la sediul Primăriei.

Conform proiectului supus dezbaterii publice, traseul nr. 1 va deservi în mod special cartierul Danubiana și ar urma să se desfășoare astfel:

TRASEUL 1

Pe tur – Colegiul Tehnic Danubiana – înainte pe Str.Dumitru Martinas – la dreapta pe Bdul. Nicolae Balcescu – la stanga pe str. Petru Rares la stanga pe str. Nicolae Balcescu – la stanga pe str. Ion Luca Caragiale – la dreapta pe str. Bucovinei – la dreapta pe strada Miron Costin, la stanga pe str. Petru Rares – la dreapta str. Stefan Cel Mare, la stanga pe str. Sucedava, 1a stanga pe str.Aprodu Arbore, la stanga pe Bdul. Roman Musat, la dreapta pe strada Dobrogeanu Gherea, la dreapta str. Tineretului, la stanga pe str. Smirodava, la stanga str. C.A.Rosetti, la dreapta pe str. Mihai Eminescu, la dreapta pe str. Tudor Vladimirescu, la dreapta pe str. Gloriei, la stanga pe str. Smirodava, la stanga pe Bulevardul Republicii, la dreapta pe str. Tudor Vladimirescu, la stanga pe str. Spiru Haret, la dreapta pe str. Siretului, la stanga pe strada Martir Cloşca, la stanga str. Anton Pann, la dreapta pe Bdul. Republicii, la dreapta Bdul. Roman Musat, la stanga pe str. Mihai Viteazu, la dreapta pe str. Stefan Cel Mare – Complex Comercial Dedeman.

Pe retur: Complex Comercial Dedeman – la dreapta pe str. Stefan cel Mare, la stanga pe strada Mihai Viteazul, la dreapta pe Bdul. Roman Musat, la stanga pe Bdul. Republicii, la stanga pe str. Anton Pann, la dreapta pe str. Martir Cloşca, la dreapta pe str. Siretului, la stanga pe str. Spiru Haret, la dreapta pe str. Tudor Vladimirescu, la stanga pe Bdul. Republicii, la dreapta pe str. Smirodava, la dreapta pe str. Gloriei, la stanga pe str. Tudor Vladimirescu, la stanga pe str. Mihai Eminescu, la dreapta pe str. Tineretului, la stanga pe str. Dobrogeanu Gherea, la stanga pe Bdul. Roman Musat, la dreapta pe str. Aprodu Arbore, la dreapta pe str. Sucedava, la dreapta pe str. Stefan Cel Mare, la stanga pe str. Petru Rares, la dreapta pe str. Miron Costin, la stanga pe str. Bucovinei, la stanga pe str. Ion Luca Caragiale, la dreapta pe str. Nicolae Balcescu, la stanga pe Str. Dumitru Martinas – Colegiul Tehnic Danubiana.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.