Sâmbătă, în centru: lecții de condus defensiv, demonstrații de prim ajutor și concert Florin Ristei

de | 04/07/2019 | Actualitate, Local

Un eveniment menit să aducă în atenție. siguranța rutieră va avea loc sâmbătă, 6 iulie, în centrul Romanului, începând cu ora 16.00.

Evenimentul „Zero Accidente” este organizat de Grupul ZF și își propune să tragă un semnal de alarmă vizavi de siguranța rutieră în România, mai ales în rândul tinerilor, și să le arate acestora cât de important este să rămâi concentrat în timp ce conduci.

Participanții vor afla de la campionul de raliuri Bogdan Marișca din cadrul Napoca Rally Academy cum anume îți poate salva condusul defensiv viața și de ce este bine să aplici aceste principii în viața de zi cu zi, indiferent că pleci la drum lung sau până la magazinul din colț, la volanul mașinii.

Un alt moment important al evenimentului va fi oferit de echipa SMURD care va face o serie de demonstrații de prim ajutor. Atmosfera va fi întreținută de Florin Ristei si trupa FREESTAY și de mascotele Disney, care îi vor învăța pe copii regulile de bază ale traficului rutier.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.