Picnic în Parcul Municipal

de | 08/07/2019 | Local, Social

Primăria Roman organizează un nou picnic în Parcul Municipal. Evenimentul este programat pentru duminică, 14 iunie, dar va depinde de condițiile meteorologice.

Programul activităților a fost creionat în mare parte, dar romașcanii care au idei le așteptăm și dorim să le implementăm. Pentru cei mici am pregătit mai multe ateliere și două sesiuni în care voluntari le vor citi povești. Avem în plan, pentru toate vârstele, și sesiuni de fitness în aer liber, mai ales că în Parc există o zonă dedicată acestei activități. Un meci de fotbal la care se pot înscrie toți cei ce se simt în formă va fi organizat pe terenul cu gazon sintetic. Pentru iubitorii sportului minții, vom aduce mese de șah. Vom organiza și un concurs de întrecere cu hidrobicicletele pe lac. În foișorul de pe aleea principală se vor susține mai multe momente artistice, din partea artiștilor locali.

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Pentru prima dată, Primăria va face un spațiu expozițional pentru câinii fără stăpân, romașcanii având posibilitatea să adopte unul dintre cele 60 de patrupede care se află acum la adăpostul de câini fără stăpân din Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.