Primăria face petrecere în ștrand vineri. Așteaptă sugestii de distracție de la romașcani

de | 17/07/2019 | Actualitate, Local

Primăria Roman va organiza vineri, 19 iulie, o petrecere în ștrand. Pe lista activităților de care vor avea parte cei care vor alege ștrandul pentru distracție se numără: tatuaje și picturi pentru copii, magneți personalizați, cabină foto, sfaturi de la specialiști despre mișcarea în apă, ateliere de dezvoltare personală.

Vor fi și trei sesiuni de baie cu spumă, la orele 11.00, 14.00 și 16.00. Antrenorul de fitness Bogdan Huci va face mișcare cu participanții la petrecere la orele 12.00 și 17.00.

Muzica va fi asigurată de un DJ, dar romașcanii cu talent sunt invitați și la karaoke, pentru a-i bucura pe cei prezenți cu hiturile verii și talentul vocal. Vor fi, de asemenea, concursuri de volei, tenis cu piciorul, tenis de masă și înot pe grupe de vârstă.

Orice altă idee sau propunere de a face din petrecerea din Ștrand un eveniment remarcabil este binevenită și vă mulțumim tuturor pentru implicare! În luna august, în funcție de prognoza meteo, vom mai organiza un eveniment similar, într-un weekend, astfel încât un număr cât mai mare de romașcani să se poată bucura de activitățile din Complexul Sportiv și de Agrement Moldova.

Primăria Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.