Primăria scoate la licitație sute de locuri de parcare

de | 24/07/2019 | Local, Util

Primăria Roman scoate la licitație sute de locuri de parcare, din peste 60 de parcări din oraș. Conform anunțului publicat pe site-ul instituției publice, lictiația va avea loc în prima zi a lunii lui Gustar. Cererile se primesc în perioada 25 iulie, ora 8.30 – 31 iulie, ora 12.00, la camera 64 din sediul Primăriei.

Contractele pentru închirierea locurilor din parcările de reşedinţă se încheie, pentru persoane fizice domiciliate sau persoane juridice proprietare sau chiriaşe ale unor apartamente/spaţii cu altă destinaţie decât cea de locuinţă în imobilele arondate acestor parcări, pentru o perioadă de un an sau pentru perioada rămasă până la sfârşitul anului în curs, în intervalul orar 0-24, la un tarif rezultat în urma unei licitaţii, licitaţie ce porneşte de la un tarif de bază de 120 lei/an. În cazul în care pe un loc de parcare de reşedinţă sunt două sau mai multe solicitări, se organizează licitaţie deschisă cu strigare la care preţul de pornire este tariful de bază, iar pasul minim este de 10% din preţul de pornire.

Lista locurilor de parcare libere ce vor fi licitate pe 1 august poate fi consultată mai jos.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.