Au mâncat urdă și au ajuns la spital

de | 29/07/2019 | Local, Sănătate

Șase persoane au ajuns la Spitalul Roman după ce au cumpărat urdă din Piață. Cei șase au fost aduși cu ambulanța la Centrul de Primiri Urgențe Roman. 

“Duminică, 28 iulie, au fost aduși cu ambulanța la CPU Roman 6 tineri, cu vârste între 16 și 20 de ani, patru din Huși și doi din Bârlad ce prezentau vărsături, greață și frisoane. Aceștia au consumat urdă din piață. Au fost consultați și diagnosticați cu enterocolită acută recesivă, forma ușoară. Au fost investigați, li s-a administrat tratamentul aferent, ținuți aproximativ două ore sub observație și când starea lor s-a îmbunătățit, cinci din aceștia au plecat acasă. A mai rămas un pacient, pentru analize în aceasta dimineață pe secția de boli infecțioase, dar la aceasta oră deja este externat.”

Andreea Trifan, purtător de cuvânt Spitalul Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.