ÎnRoman.ro și-a mărit echipa!

de | 31/07/2019 | Actualitate, Local

Echipa înRoman.ro se mărește începând de joi, 1 august! După mai bine de trei ani de presă făcută cu responsabilitate și respect față de cititorii noștri, după mii de articole, alte mii de întrebări adresate autorităților, zeci de campanii sau parteneriate care au confirmat calitatea actului jurnalistic pe care îl oferim cititorilor și numeroase intervenții prin care am încercat să schimbăm în bine mersul comunității, continuăm misiunea noastră într-o formulă extinsă. 

Ne bucurăm să-l avem alături pe Ciprian Predescu, unul dintre pionerii presei romașcane post-decembriste, jurnalist al cărui nume este asociat cu Agenția de presă AM Press, Evenimentul Zilei, Gardianul sau Puterea. Ciprian Predescu a fost, în 2001, finalist la Gala premiilor Clubului Român de Presă pentru secțiunea “știre de agenție”. 

La acest moment, Ciprian este redactor al televiziunii locale TopAll, iar înRoman.ro va fi spațiul de exprimare pentru condeiul lui de jurnalist de presă scrisă. 

Vom continua să fim preocupați cu prioritate de îndeplinirea cu succes a misiunii noastre de jurnaliști în slujba cetățenilor. Cu forțe proaspete, sperăm că vom reuși să facem aceasta și mai bine decât până acum. 

Ciprian Predescu
Ciprian Predescu

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.